CHAPEWERKEN GENT

CHAPEWERKEN GENT

Heeft u een chapewerker nodig in Gent? We staan voor u klaar.

chapewerken oostvlaanderen

CHAPWERKEN GENT
WIE ZIJN WIJ?

Chapewerken GENT is uw chapewerker in de omgeving van Gent. Ons team bestaat uit ervaren en gediplomeerde chappers. Daardoor kunnen we elk project volledig naar uw wensen realiseren. Uiteraard voorzien we u ook graag van een vakkundig en op maat gemaakt advies. Bijvoorbeeld voor dekvloeren, PUR-schuim, akoestische isolatie binnen nieuwbouwwoningen, appartementen of bestaande bouw. Natuurlijk voorzien we u vooraf van een transparante prijsopgave. Liever eerst een offerte aanvragen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor al uw chapewerken in Gent.

ONZE DIENSTEN
CHAPE EN PUR GENT

chape vloer recht maken

Chapewerken

Het leggen van een chapevloer laat u liever over aan een specialist. Daarbij kunt u denken aan hechtende chape, niet hechtende zwevende chape maar ook aan chape voor vloerverwarming. Onze dek vloerders in Gent zorgen voor een correcte chapevloer welke aan alle eisen voldoet.

thermische isolatie oostvlaanderen

Isolatie

Wilt u thermische of akoestische isolatie op een vakkundige manier laten leggen? Ook dan maakt u gebruik van onze ruime ervaring en expertise. Uiteraard werken wij volgens de gestelde richtlijnen en normen. Bijvoorbeeld als het gaat om PUR-schuim of isolerende chape, maar ook om Akoestische isolatie

EPC-subsidie chapewerken oostvlaanderen

EPC-subsidie

Bij Chapewerken-Gent voorzien we u van de juiste certificaten om aan de Vlaamse overheid uw EPC subsidie aan te vragen. Bij goede EPC waarden heeft u immers recht op een subsidie van de Vlaamse overheid. Daarbovenop kan iedereen een EPC-labelpremie tot 5000 euro aanvragen om een woning op te lappen.

WAAROM CHAPEWERKEN GENT – OOST VLAANDEREN?
PROFESSIONELE CHAPEWERKEN IN GENT

EXPERTISE

Ons team van dek vloerders bestaat uit ervaren vakmensen. Daardoor zijn we breed inzetbaar. Voor het leggen van chapevloeren en plaatsen van vloerisolatie

MAATWERK

Als chappers in Gent bieden we u altijd een op maat gemaakte service. Dat betekent dat onze offertes zijn afgestemd op uw wensen. In combinatie met onze ervaring, brengen we elk project tot een goed einde.

KWALITEIT

Bij ons kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit. In de uitvoering van onze werkzaamheden, maar ook voor wat betreft onze plaatsing en leggen van de chape. Uiteraard tegen betaalbare en scherpe tarieven.

BETROUWBARE CHAPEWERKEN IN GENT

Heeft u nood aan een betrouwbare en professionele chapper voor uw project in Gent?